Parochiecentrum wordt PeeCee Kaffee

Hier zijn we dan.  Na jaren de vaandel te dragen als Parochiecentrum Groenenhoek vond de huidige beheerraad de tijd rijp en vooral nodig om het spreekwoordelijke geweer van schouder te wisselen.

Al jaren merken we een achteruitgang in bezoekers, verhuringen en dus bijgevolg inkomsten.  Tijd dus om een masterplan op te stellen waarmee we hopelijk nog jaren vruchten van kunnen plukken.

We trekken volop de kaart van de jeugd.  Dit wil zeggen , het Parochiecentrum van zijn verouderde imago afhelpen.  Het PeeCee Kaffee werd dan ook boven de doopvont gehouden.

Een swingende naam, een trendy en hip meubilair, de merken van drank, dit zijn slechts de eerste stappen die we al hebben uitgevoerd uit het Masterplan Make Het PC Great Again.

Op de to-do staan nog wat items die dit jaar zullen verwezelijkt worden. Zoals een drank vergunning , kleine kaart om de kleine honger te stillen, evenementen, verder verjongen van het interieur …

Ten gepaste tijden zullen jullie het nieuws via dit kanaal en onze facebook pagina vernemen.

Voel je je geroepen om je schouders onder dit project te zetten.  Neem dan zeker contact op met iemand van ons team.  Zij zullen je met open armen ontvangen.